Om oss

Koret ble stiftet i Åsane i 1998. Mange sangere med lang erfaring ble rekruttert til det nye koret. En del av dem er fortsatt aktive. Også i dag er Åsane bydel et sentrum for korets aktivitet, med Tertnes videregående skole som øvingssted. Men nå kommer sangerne fra mange deler av Bergen og fra flere av omlandskommunene.

Vi er et felleskap med 37 medlemmer som har stor lidenskap for sang og musikk. Som medlem i Bergen Mannskor er man garantert musikalske og sosiale opplevelser av høyeste kvalitet!

Lurer du på hva vi synger og driver med ellers? Les mer her. Få et innblikk i Bergen Mannskor under fanen Media. Der finner du bilder og videoer. Les også om en typisk øvelse i Bergen Mannskor.

Med tiden har vi hatt forskjellige dirigenter, men har siden 2014 vært så heldig å ha Jon Flydal Blichfeldt. Han har en lang karriere som cellist, kordirigent og musikant. Les mer om Jon her.

Ønsker du å bli medlem eller se på en av øvelsene våre? Vi tar imot sangere til alle stemmegrupper. God mannskorklang er en ettertraktet vare og målet vårt er å gi publikum den beste opplevelsen. Ta kontakt med styret. Vi vil gjerne høre fra deg!